Architect Helmond

modern woonhuis Helmond

U wilt een modern tijdloos luxe woonhuis gaan realiseren in de regio Helmond. Helmond, Geldrop, Mierlo, Deurne.

Wij begrijpen dat uw huis een plek moet zijn waar u zichzelf kunt zijn en waar u zich veilig voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat uw woning op maat wordt gemaakt en aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Een energiezuinig, duurzaam woonhuis, gebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen. Een exclusieve uitstraling die perfect past bij uw stijl. Een thuis waar u zich kunt ontspannen na een drukke dag.


Tijdens het ontwerpproces maken wij gebruik van 3D-computermodellen en VR-brillen, zodat alles duidelijk is en u doordachte beslissingen kunt nemen.

We begrijpen dat het belangrijk is om binnen het budget te blijven en daarom laten wij op basis van een schetsplan al een kostenraming maken door een aannemer. Zo voorkomen we grote verrassingen m.b.t. het budget.


Bij CKX architecten hebben we een voorliefde voor eigentijds moderne architectuur en we begeleiden u graag vanaf de eerste idee├źn tot aan de realisatie van uw droomvilla. Wij zorgen ervoor dat uw huis een plek wordt waar u zich thuis voelt en waar u nog vele jaren van kunt genieten.


Maarten Hendrickx architect


Copyright CKX ARCHITECTEN - Privacyverklaring - website: van dongen design