architect modern woonhuis Huysackers Veldhoven

plan Huysackers Veldhoven

U wilt een modern tijdloose luxe woonhuis gaan realiseren in plan Huysackers Veldhoven. Wij begrijpen dat uw huis een plek moet zijn waar u zichzelf kunt zijn en waar u zich veilig voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat uw woning op maat wordt gemaakt en aan al uw wensen en behoeften voldoet. Met hoogwaardige bouwmaterialen en een exclusieve uitstraling die perfect past bij uw stijl, zorgen wij ervoor dat u een thuis heeft waar u zich kunt ontspannen na een drukke dag.

Tijdens het ontwerpproces maken wij gebruik van 3D-computermodellen en VR-brillen, zodat alles duidelijk is en u doordachte beslissingen kunt nemen. We begrijpen dat het belangrijk is om binnen het budget te blijven en daarom laten wij op basis van een schetsplan alvast een kostenraming maken door een aannemer. Zo voorkomen we grote verrassingen m.b.t. het budget.

Bij CKX architecten hebben we een voorliefde voor tijdloze en moderne architectuur en we begeleiden u graag vanaf de eerste idee├źn tot aan de realisatie van uw droomvilla. Wij zorgen ervoor dat uw huis een plek wordt waar u zich thuis voelt en waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Maarten Hendrickx architect


Copyright CKX ARCHITECTEN - Privacyverklaring - website: van dongen design