Architect Venray

modern woonhuis Venray

U wilt een strakke, witte , moderne tijdloze luxe villa gaan realiseren in de regio Venray. Een plek waar u zichzelf kan zijn, een thuis waar u zich veilig voelt en lekker kan ontspannen na een drukke dag. Een huis voor u op maat gemaakt waarbij aan alles is gedacht. Een energiezuinig, duurzaam woonhuis met een exclusieve uitstraling passend bij uw stijl en gebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen.

Waarbij ook tijdens het ontwerpproces alles duidelijk is door 3D-computer modellen en het bekijken van de ontwerpen met een VR-bril. Waar tijd is om te twijfelen over keuzes en doordacht beslissingen te kunnen nemen.

Omdat u geen grote verrassingen m.b.t. het budget wil, laten wij op basis van een schetsplan al een kostenraming maken door een aannemer.

Bij CKX architecten hebben we een voorliefde voor tijdloze en moderne architectuur en we begeleiden u graag vanaf de eerste idee├źn tot aan de realisatie van uw droomvilla. Wij zorgen ervoor dat uw huis een plek wordt waar u zich thuis voelt en waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Maarten Hendrickx architectCopyright CKX ARCHITECTEN - Privacyverklaring - website: van dongen design